Informasjon til foreldre

Informasjon til foresatte som sender sine nerder på våre arrangement. Anbefaler dere å lese linken som heter «Om UlsteinLAN» ?

Alle våre arrangement er rusfrie!

Vi gjør vårt beste fremfor alle arrangement i forhold til brannsikring, oppsett og generelt vedlikehold for at arrangementet skal bli så sikkert som mulig.

Vi prøver så bra som mulig å sørge for att alle våre deltakere skal få en fin og hyggelig opplevelse enten de er 13 eller 30 år.

Arrangørane på UlsteinLan er i alderen 15 og opp til og med 35.

Vi lager mye av maten vår selv, og satser på skikkelige råvarer. Kiosken vår inneholder alt en nerd måtte ønske, også energidrikk. Vi oppfordrer alle våre deltakere til å benytte seg av vannautomaten vi har stående i kiosk, slik at inntaket av energidrikk og brus ikke blir for høyt.

Når det kommer til søvn, har vi laget til egne soveområder i lokalet, Vi går vakter for å forsikre oss om at de som sover får være i fred fra fantete deltakere.

For de som er i tvil som deres nerder får nok søvn under arrangementet, så anbefaler vi dere å kontakte dem og få dette bekreftet. Dette anbefales, da ungdommene fort kan bli fristet til å tøye grensene lengre enn de burde. Vi har enda ikke hatt deltakere som har hatt alvorlige søvnmangler.

BurnOut Dataparty som arrangør har aldri hatt store problemer med rusmidler. Vi har alko-tester i døren om vi finner tvilstilfeller, blir dette avdekket kontakter vi foreldre evt politi. Vedkommende vil da bli utestengt fra arrangementet og må hente utstyr siste dag etter vi har stengt. Vi har NULL toleranse over for alkohol eller andre rusmidler!!! Vi vil at alle deltakere og foreldre skal føle seg trygge. Vi har også et samarbeid med politi der de kommer innom arrangementet for å se/høre at alt går fint for seg.

Med tanke på sikkerheten til deltakerene, så er det ikke mulig for de uten billett å komme lenger enn til innslepp-området.

Har du flere spørsmål som du vil stille, ikke nøl med å ta kontakt med oss!! Du finner oss på Facebook under namnet UlsteinLAN 🙂